جستجوی تگی:

تعمیر ریتینر

 تعمیر-ریتینر - با سلام دکترداوودیان من ریتینر ثابت و متحرک برای فک بالا دارم که یک قسمت ریتینر ثابت فک بالا کنده شد ( یک قسمت از سیم و خمیر سفتش ) آیا ریتینر متحرک فک بالا بگذارم کافی یا باید ریتینر ثابت فک بالا را نیز درست کنم ؟ ممنون از سایتتون
با سلام دکترداوودیان من ریتینر ثابت و متحرک برای فک بالا دارم که یک قسمت ریتینر ثابت فک بالا کنده شد ( یک قسمت از سیم و خمیر سفتش ) آیا ریتینر متحرک فک بالا بگذارم کافی یا باید ریتینر ثابت فک بالا را نیز درست کنم ؟ ممنون از سایتتون
سلام،لطفا پرسش خود را همراه عکس هایی از دندانها صورت تان ترجیحا همراه رادیوگرافی های دندانی،فکی برای ما تلگرام کنید تا در اسرع وقت جهت راهنمایی دقیق تر شما پیرامون تشخیص طرح درمان مناسب اقدام گردد.همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه...
0 0 سه شنبه, 14 فروردین 1397 12:42 تعداد بازدید کننده: 265 نویسنده: سینا سلیمی
 تعمیر-ریتینر - سلام اقای دکتر من به تازگی ارتودنسیمو برداشتم دکتر برای فک بالا متحرک شفاف داده به فک پایین هم فیکس چسبونده. میخواستم بدونم فیکس ریتینر فک پایین از روی قالب گچی ساخته میشه یا فقط یه تیکه سیمه که چسبونده میشه؟ یعنی مثل متحرک اختصاصیه؟ میترسم اشتباه باشه اخه تو فیلم شما دیدم سیم انحنا داشت ولی سیم من فقط یه قوسه که همشم به زبونم برخورد میکنه چون کاملا به دندونام نچسبیده نگرانم لطفا جواب بدید
سلام اقای دکتر من به تازگی ارتودنسیمو برداشتم دکتر برای فک بالا متحرک شفاف داده به فک پایین هم فیکس چسبونده. میخواستم بدونم فیکس ریتینر فک پایین از روی قالب گچی ساخته میشه یا فقط یه تیکه سیمه که چسبونده میشه؟ یعنی مثل متحرک اختصاصیه؟ میترسم اشتباه باشه اخه تو فیلم شما دیدم سیم انحنا داشت ولی سیم...
لقی ریتینر ثابتسلام ریتینر ثابت برای هر بیمار بر اساس قوس دندانی شرایط دندان ها به صورت اختصاصی فرم داده می شود تا فرم مورد نظر پزشک متخصص ارتودنسی را حفظ کند دندان ها را در موقعیت مناسب نگه دارد. در روزهای اولیه ممکن است با وجود آنها در دهان...
0 0 شنبه, 29 اردیبهشت 1397 16:15 تعداد بازدید کننده: 293 نویسنده: نوشین مقیمی
 تعمیر-ریتینر - سلام.وقت بخیر. من دو و سال نیم است که ارتودنسی انجام دادم و الان دکترم وقت دادن واسه هفته بعد بذای دیباندولی همچنان دوتا از دندونام کج هستن به خود دکترم هم چندماهه که گفتم این دوتا دندونام همچنان مشکل دارن ولی قبول نمیکنن و میگن خوبه و میگن اون یه کم کجی با ریتینر درست میشهترخدا کمکم کنید من الان چکار کنم؟؟؟؟بعد از دوسال و نیم اون چیزی نشده که میخوام.الان به نظرتون دیباند رو بزارم انجام بدن؟پیش یه دکتر دیگه هم رفتم واسه مشاوره ولی قبول نکردن و گفتن این میشه مداخله در کار پزشکخواهشمندم هرچه زودتر جوابمو بدیدممنون میشم
سلام.وقت بخیر. من دو و سال نیم است که ارتودنسی انجام دادم و الان دکترم وقت دادن واسه هفته بعد بذای دیباندولی همچنان دوتا از دندونام کج هستن به خود دکترم هم چندماهه که گفتم این دوتا دندونام همچنان مشکل دارن ولی قبول نمیکنن و میگن خوبه و میگن اون یه کم کجی با ریتینر درست میشهترخدا کمکم کنید من الان...
ریتینر متحرک ریتینر ثابت,باسلام,پیشنهاد ما به شما مراجعه به دو صفحه ریتینر متحرک ریتینر ثابت است.همچنین شما میتوانید عکس ها، رادیو گرافی ها اطلاعات درمان خود را برای ما ار طریق تلگرام ارسال کنید.باسپاس,دکتر مسعودداوودیان,متخصص ارتودنسی در تهران,
0 0 چهارشنبه, 10 بهمن 1397 16:26 تعداد بازدید کننده: 111 نویسنده: سیما حدادی
 تعمیر-ریتینر - سلام وقت بخیر ببخشید من ارتودنسی انجام دادم و الان ریتینر دارم ولی خب چند وقت بود یه تیکه کوچیک ریتینر در فاصله بین دندان هامقداری حالت کج پیدا کرده بود و الان دندون جلوییش یه مقدار کج شده دندون ۲ بالا به دکترم نشون دادم گفت اون طبیعی اینجوریه ولی از قبلش اینجوری نبود ایا با درست شدن ریتینر این دندون درست میشه؟
سلام وقت بخیر ببخشید من ارتودنسی انجام دادم و الان ریتینر دارم ولی خب چند وقت بود یه تیکه کوچیک ریتینر در فاصله بین دندان هامقداری حالت کج پیدا کرده بود و الان دندون جلوییش یه مقدار کج شده دندون ۲ بالا به دکترم نشون دادم گفت اون طبیعی اینجوریه ولی از قبلش اینجوری نبود ایا با درست شدن ریتینر این...
با سلامدر اولویت اول پزشک معالج حتما متخصص ارتودنسی باشد، برای مشاوره دقیق تر تصاویر دندان پلاک متحرک خود را به تلگرام ارسال کنید.با سپاسدکتر مسعود داوودیانمتخصص ارتودنسی در تهران
0 0 دوشنبه, 10 شهریور 1399 12:02 تعداد بازدید کننده: 17 نویسنده: یاس
 تعمیر-ریتینر - سلام وقت بخیر من از سال ۹۱ ارتودنسی داشتم و جراحی فک بالا چون دچار شکاف کام و لب بود بعد از اتمام ارتودنسی که پشت دندانم سیم گذاشتن که فک پایینو دو سال پیش باز کردم منتهی فک بالا چون عمل شده بود گفتن یک سال بعد بیا که افتاد آخر شال ۹۸ که بخاطر کرونا نتونستم برم و بخاطر اینکه دندونام پوسیدگی پیدا کرده بود و درد داشتم مجبور شدم شهر خودمون دندانپزشکی برم و سیم دوتا دندونی که نیاز ب ترمیم داشت رو باز کرد یک ماه پیش اینکارو انجام دادم و الان دوتا دندون جلو بالام که همچنان پشتشم سیم داره لق شدن محبت میکنین دلیلشو بهم بگین الان واقعا نگرانم و امکان افتادنش هست؟ یا لقی از بین میره؟ لقی خفیف داره
سلام وقت بخیر من از سال ۹۱ ارتودنسی داشتم و جراحی فک بالا چون دچار شکاف کام و لب بود بعد از اتمام ارتودنسی که پشت دندانم سیم گذاشتن که فک پایینو دو سال پیش باز کردم منتهی فک بالا چون عمل شده بود گفتن یک سال بعد بیا که افتاد آخر شال ۹۸ که بخاطر کرونا نتونستم برم و بخاطر اینکه دندونام پوسیدگی پیدا...
سلام بعد ازچسباندن  ریتینر ثابت در دندان ها دچار مشکلاتی شود که یکی از آنها لق شدن دندان است  که سریعا باید به متخصص خود مراجعه کنید. ارتودنسی ثابت شامل یک سیم است که در جلوی دندانهای پایینی یا بالایی قرار می گیرد، در حین...
0 0 دوشنبه, 21 مهر 1399 11:20 تعداد بازدید کننده: 16 نویسنده: خانم حسینی
دریافت نرم افزار موبایل
پرسش ارتودنسی شما در کدامین زمینه قرار می گیرد؟
پرسش خود را مطرح کنید
کاربر گرامی لطفا پیش از طرح سوال به موارد ذیل دقت فرمایید:
• پاسخ پرسش شما ظرف ۴ ساعت (حتی روزهای تعطیل) داده شده و به ایمیل تان ارسال می گردد. بدیهی است ورود ایمیل اشتباه مانع دریافت پاسخ شما خواهد شد. به علاوه پرسش شما در پنل آخرین پرسش های صفحه نخست نیز درج خواهد شد.
• می توانید از نام مستعار استفاده کنید. پس از انتشار پاسخ سوال شما امکان حذف یا تغییر نام وجود ندارد.
• از نوشتن پرسش به صورت فینگلیش بپرهیزید زیرا پاسخ داده نخواهد شد.
• اطلاعات شماره تماس و ایمیل شما در بانک اطلاعاتی سایت به صورت محرمانه ذخیره شده و به هیچ عنوان در اختیار غیر قرار نمی گیرد.
• از پرسش در زمینه طول درمان و هزینه درمان اجتناب نمایید، زیرا به صرف توضیحات شما و بدون معاینه بالینی برآورد مدت و قیمت درمان میسر نیست.
• لطفا از طرح پرسش های غیر مرتبط با ارتودنسی و یا مشابه سوالات رایج بپرهیزید.
• در صورت دریافت نکردن ایمیل بخش اسپم ایمیل خود را نیز چک بفرمایید.

حداکثر حجم فایل 8 مگابایت باشد.فرمت های مجاز : jpg, gif, png
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد