جستجوی تگی:

ریلاپس

 ریلاپس - سلام متاسفانه من دیروز ریتینر متحرکم را گم کردم تا روزی که ریتینر جدیدی برام ساخته بشه باید چیکار کنم؟ ایا احتمال ریلپس در این چند روز هست؟ اگر هست چطور میشه جلوشو گرفت؟؟
سلام متاسفانه من دیروز ریتینر متحرکم را گم کردم تا روزی که ریتینر جدیدی برام ساخته بشه باید چیکار کنم؟ ایا احتمال ریلپس در این چند روز هست؟ اگر هست چطور میشه جلوشو گرفت؟؟
سلام،اصولا" با خارج شدن نگهدارنده یا ریتینر ارتودنسی دندانها شروع به جابجایی می کنند البته میزان آن بسته به روابط دندانی فکی بیمار مدت زمان گذشته از پایان درمان ارتودنسی متفاوت می باشد. با این حال در اولین فرصت مراجعه به متخصص ارتودنسی معالج...
0 0 جمعه, 24 آبان 1392 13:25 تعداد بازدید کننده: 780 نویسنده: معصومه ازادخانی
 ریلاپس - سلام دکتر داودیان. من سال 85 فک بالا را ارتودنسی کردم. یک سال طول کشید. و بعد یک سال قالب ثابت کننده به من دادند که اون رو هم یه سال گذاشتم ولی به علت اینکه با دوران بارداری من تداخل پیدا کرد و بیشتر از یک سال استفاده نکردم. و دندان هام کم کم حرکت کردند. والان جای دندانهایی که کشیده بودند و اوایل ارتودنسی پر شده بود، خالی شده.... از اینکه این همه هزینه کردم و درد کشیدم ناراحتم. آیا راهی هست دوباره دندونام مرتب بشن... مممنون
سلام دکتر داودیان. من سال 85 فک بالا را ارتودنسی کردم. یک سال طول کشید. و بعد یک سال قالب ثابت کننده به من دادند که اون رو هم یه سال گذاشتم ولی به علت اینکه با دوران بارداری من تداخل پیدا کرد و بیشتر از یک سال استفاده نکردم. و دندان هام کم کم حرکت کردند. والان جای دندانهایی که کشیده بودند و اوایل...
سلام،بعد از خاتمه درمان ارتودنسی به منظور ردیف ماندن دندانها لازم است علاوه بر استفاده از نگهدارنده ارتودنسی ،به صورت دوره ای مرتب تحت نظر متخصص ارتودنسی معالج باشید تا در صورت بروز هرگونه ریلاپس یا برگشت نامرتبی دندانها، ایشان برای رفع مشکل اقدام...
0 0 چهارشنبه, 20 فروردین 1393 10:26 تعداد بازدید کننده: 1083 نویسنده: کژال سکری
 ریلاپس - سلام، من ۳ سال قبل در ارومیه نزد دکتر بهرام عباسیان اردتونسی کردم و بعد از ۱ سال و ۴ ماه ارتودنسی ثابتم تمام شد و حدود ۲ ساله از ارتودنسی متحرک استفاده میکنم. در زمان ارتونسی ۲۵ سال داشتم و الان ۲۸ ساله هستم. با اینکه به طور مرتب از قالب ارتودنسی که شیشه ای و شفاف هست استفاده میکنم اما بازم احساس میکنم دندون فک بالای من جابجا شدن و دارن به حالت اولیه برمیگردن.هرقدر ب دکترم میگم فقط بهم تذکر میده که قالب ارتودنسی رو مرتب و همه مواقع استفاده کنم ولی من بطور دائم از این قالبم استفاده میکنم.شاید طی ۲۴ ساعت فقط ۲ ساعت قالب دهنم نباشه ..لطفا منو راهنمایی کنید..برای جلوگیری از جابجا شدن دندونم و جلوگیری از برگشتنش ب حالت اولیه چه باید بکنم ؟ ممنونم از صفحه و پیج خوبتون
سلام، من ۳ سال قبل در ارومیه نزد دکتر بهرام عباسیان اردتونسی کردم و بعد از ۱ سال و ۴ ماه ارتودنسی ثابتم تمام شد و حدود ۲ ساله از ارتودنسی متحرک استفاده میکنم. در زمان ارتونسی ۲۵ سال داشتم و الان ۲۸ ساله هستم. با اینکه به طور مرتب از قالب ارتودنسی که شیشه ای و شفاف هست استفاده میکنم اما بازم احساس...
علت برگشت ارتودنسیسلام،بعد از درمان ارتودنسی به منظور ردیف ماندن دندانها طی مرحله جدیدی با عنوان ریتنشن، متخصص ارتودنسی از نگهدارنده های ثابت یا نگهدارنده های متحرک استفاده می کند. ظاهرا" نگهدارنده شما از نوع متحرک شفاف (ریتینر اٍسیکس) می...
0 0 سه شنبه, 2 مهر 1392 10:44 تعداد بازدید کننده: 6348 نویسنده: سحرنصیری
دریافت نرم افزار موبایل
پرسش ارتودنسی شما در کدامین زمینه قرار می گیرد؟
پرسش خود را مطرح کنید
کاربر گرامی لطفا پیش از طرح سوال به موارد ذیل دقت فرمایید:
• پاسخ پرسش شما ظرف ۴ ساعت (حتی روزهای تعطیل) داده شده و به ایمیل تان ارسال می گردد. بدیهی است ورود ایمیل اشتباه مانع دریافت پاسخ شما خواهد شد. به علاوه پرسش شما در پنل آخرین پرسش های صفحه نخست نیز درج خواهد شد.
• می توانید از نام مستعار استفاده کنید. پس از انتشار پاسخ سوال شما امکان حذف یا تغییر نام وجود ندارد.
• از نوشتن پرسش به صورت فینگلیش بپرهیزید زیرا پاسخ داده نخواهد شد.
• اطلاعات شماره تماس و ایمیل شما در بانک اطلاعاتی سایت به صورت محرمانه ذخیره شده و به هیچ عنوان در اختیار غیر قرار نمی گیرد.
• از پرسش در زمینه طول درمان و هزینه درمان اجتناب نمایید، زیرا به صرف توضیحات شما و بدون معاینه بالینی برآورد مدت و قیمت درمان میسر نیست.
• لطفا از طرح پرسش های غیر مرتبط با ارتودنسی و یا مشابه سوالات رایج بپرهیزید.
• در صورت دریافت نکردن ایمیل بخش اسپم ایمیل خود را نیز چک بفرمایید.

حداکثر حجم فایل 8 مگابایت باشد.فرمت های مجاز : jpg, gif, png
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد