سلام، دو تا از دندانهای بالای دختر من بیرون زده است در ناحیه جلوی...

سلام، دو تا از دندانهای بالای دختر من بیرون زده است در ناحیه جلوی بالا. آیا می توانم با پلاک متحرک آن را صاف کنم؟ چون درمان ثابت ظاهرا گرانتر است!
سلام،
درمان ارتودنسی متحرک به منظور ردیف کردن دندانها شرایطی دارد. اگرچه شرح دقیق اندیکاسیون درمان با پلاک های متحرک در این مجال نمی گنجد ولی به طور خلاصه بیشتر محدود به موارد ناردیفی اندک و در سنین کودکی می گردد. با توجه به سن فرزند شما احتمال انجام درمان متحرک کم است. با این وجود مراجعه به یک متخصص ارتودنسی به منظور ارزیابی دقیق و ارائه طرح درمان توصیه می گردد.
با سپاس،
دکتر مسعود داودیان،
متخصص ارتودنسی و درمان ناهنجاری های فک

یکشنبه, 2 تیر 1392 15:57
تعداد بازدید کننده : 2347
سلام، دو تا از دندانهای بالای دختر من بیرون زده است در ناحیه جلوی بالا. آیا می توانم با پلاک متحرک آن را صاف کنم؟ چون درمان ثابت ظاهرا گرانتر است! 1 out of 10 based on 1 ratings. 2347 user reviews.
0 | 0




نظرات
bolditalicunderlinelinkunlinkparagraphhr
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال
دریافت نرم افزار موبایل
پرسش ارتودنسی شما در کدامین زمینه قرار می گیرد؟
پرسش خود را مطرح کنید
کاربر گرامی لطفا پیش از طرح سوال به موارد ذیل دقت فرمایید:
• پاسخ پرسش شما ظرف ۴ ساعت (حتی روزهای تعطیل) داده شده و به ایمیل تان ارسال می گردد. بدیهی است ورود ایمیل اشتباه مانع دریافت پاسخ شما خواهد شد. به علاوه پرسش شما در پنل آخرین پرسش های صفحه نخست نیز درج خواهد شد.
• می توانید از نام مستعار استفاده کنید. پس از انتشار پاسخ سوال شما امکان حذف یا تغییر نام وجود ندارد.
• از نوشتن پرسش به صورت فینگلیش بپرهیزید زیرا پاسخ داده نخواهد شد.
• اطلاعات شماره تماس و ایمیل شما در بانک اطلاعاتی سایت به صورت محرمانه ذخیره شده و به هیچ عنوان در اختیار غیر قرار نمی گیرد.
• از پرسش در زمینه طول درمان و هزینه درمان اجتناب نمایید، زیرا به صرف توضیحات شما و بدون معاینه بالینی برآورد مدت و قیمت درمان میسر نیست.
• لطفا از طرح پرسش های غیر مرتبط با ارتودنسی و یا مشابه سوالات رایج بپرهیزید.
• در صورت دریافت نکردن ایمیل بخش اسپم ایمیل خود را نیز چک بفرمایید.

حداکثر حجم فایل 8 مگابایت باشد.فرمت های مجاز : jpg, gif, png
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد