با سلام و عرض وقت به خیر. خدمت شما دکتر داوودیان. من چند روز پیش...

با سلام و عرض وقت به خیر. خدمت شما دکتر داوودیان. من چند روز پیش جهت مشاوره برای انجام ارتودنسی به یک دندانپزشک مراجعه کردم. با توجه به اینکه دندانهای قدامی من خصوصا در بالا مقداری جلوامدگی و فاصله دارد نیاز به ارتودنسی دارم. من دو دندادن اسیاب یکی به اخر مانده را یکی در ردیف بالا و یکی در ردیف پایین چند سال پیش کشیده ام. دندانپزشکی که به ایشان مراجعه کردم گفتند چون یک دندان اسیاب بالا و یک اسیاب پایین را ندارم باید دو ایمپلنت انجام بدهم و سپس ارتودنسی انجام شود چون در نبود دو دندان اسیابم فضای خالی انها موجب بازگشت دوباره دندانهای ارتودنسی شده به حالت قبل میشود. ایشان برای کاهش هزینه به من پیشنهاد لمینت را دادند که گویا هم در مدت زمان بسیار کمی خط لبخند را اصلاح کرده و هم در قیاس با دو ایمپلنت و ارتودنسی دندانهای بالا و پایین از نظر مالی مناسب تر است. ایا نظر ایشان درست بوده و من برای ارتودنسی حتما نیاز به کاشت دو دندان اسیاب بالا و پایین دارم؟ چون من کلا خیلی از عمل و کاشت واهمه دارم . سوال دیگر اینکه برای دندانهایی که علاوه بر فاصله, جلوامدگی هم دارند لمینت روش درست و مناسبی میتواند باشد؟سپاس از وقت و تخصص شما
سلام،
لطفا پرسش خود را همراه عکس هایی از دندانها و صورت تان ترجیحا همراه رادیوگرافی های دندانی،فکی برای ما تلگرام کنید تا در اسرع وقت جهت راهنمایی دقیق تر شما پیرامون تشخیص و طرح درمان مناسب اقدام گردد. همچنین شما را به مشاهده ویدیوی ذیل دعوت می کنم.
با سپاس،
دکتر مسعود داوودیان،
متخصص ارتودنسی دندان و فک در تهران

شنبه, 30 بهمن 1395 8:00
تعداد بازدید کننده : 128
با سلام و عرض وقت به خیر. خدمت شما دکتر داوودیان. من چند روز پیش جهت مشاوره برای انجام ارتودنسی به یک دندانپزشک مراجعه کردم. با توجه به اینکه دندانهای قدامی من خصوصا در بالا مقداری جلوامدگی و فاصله دارد نیاز به ارتودنسی دارم. من دو دندادن اسیاب یکی به اخر مانده را یکی در ردیف بالا و یکی در ردیف پایین چند سال پیش کشیده ام. دندانپزشکی که به ایشان مراجعه کردم گفتند چون یک دندان اسیاب بالا و یک اسیاب پایین را ندارم باید دو ایمپلنت انجام بدهم و سپس ارتودنسی انجام شود چون در نبود دو دندان اسیابم فضای خالی انها موجب بازگشت دوباره دندانهای ارتودنسی شده به حالت قبل میشود. ایشان برای کاهش هزینه به من پیشنهاد لمینت را دادند که گویا هم در مدت زمان بسیار کمی خط لبخند را اصلاح کرده و هم در قیاس با دو ایمپلنت و ارتودنسی دندانهای بالا و پایین از نظر مالی مناسب تر است. ایا نظر ایشان درست بوده و من برای ارتودنسی حتما نیاز به کاشت دو دندان اسیاب بالا و پایین دارم؟ چون من کلا خیلی از عمل و کاشت واهمه دارم . سوال دیگر اینکه برای دندانهایی که علاوه بر فاصله, جلوامدگی هم دارند لمینت روش درست و مناسبی میتواند باشد؟سپاس از وقت و تخصص شما 1 out of 10 based on 1 ratings. 128 user reviews.
0 | 0




نظرات
bolditalicunderlinelinkunlinkparagraphhr
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال
دریافت نرم افزار موبایل
پرسش ارتودنسی شما در کدامین زمینه قرار می گیرد؟
پرسش خود را مطرح کنید
کاربر گرامی لطفا پیش از طرح سوال به موارد ذیل دقت فرمایید:
• پاسخ پرسش شما ظرف ۴ ساعت (حتی روزهای تعطیل) داده شده و به ایمیل تان ارسال می گردد. بدیهی است ورود ایمیل اشتباه مانع دریافت پاسخ شما خواهد شد. به علاوه پرسش شما در پنل آخرین پرسش های صفحه نخست نیز درج خواهد شد.
• می توانید از نام مستعار استفاده کنید. پس از انتشار پاسخ سوال شما امکان حذف یا تغییر نام وجود ندارد.
• از نوشتن پرسش به صورت فینگلیش بپرهیزید زیرا پاسخ داده نخواهد شد.
• اطلاعات شماره تماس و ایمیل شما در بانک اطلاعاتی سایت به صورت محرمانه ذخیره شده و به هیچ عنوان در اختیار غیر قرار نمی گیرد.
• از پرسش در زمینه طول درمان و هزینه درمان اجتناب نمایید، زیرا به صرف توضیحات شما و بدون معاینه بالینی برآورد مدت و قیمت درمان میسر نیست.
• لطفا از طرح پرسش های غیر مرتبط با ارتودنسی و یا مشابه سوالات رایج بپرهیزید.
• در صورت دریافت نکردن ایمیل بخش اسپم ایمیل خود را نیز چک بفرمایید.

حداکثر حجم فایل 8 مگابایت باشد.فرمت های مجاز : jpg, gif, png
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد