دریافت نرم افزار موبایل
پرسش ارتودنسی شما در کدامین زمینه قرار می گیرد؟


سلام دکتر داودیان. می خواستم بدونم اون سیم هایی ک بعد از ارتودنسی ثابت پشت دندان قرار میدن تا چه مدت باید پشت دندان قرار بگیرن؟ و اینکه پلاک ها باید تا چند وقت روی دندان قرار بگیرن؟ ممنونم از سایت خوبتون

سلام،
طبق قانونی نانوشته در ارتودنسی تا زمانی که می خواهید با خیال راحت بعد از اتمام ارتودنسی دندانهایی کاملا" ردیف داشته باشید می بایست از ریتینر ثابت یا ریتنر متحرک استفاده کنید. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به صفحه فلسفه ریتنشن مراجعه فرمایید.
با سپاس،
دکتر مسعود داودیان،
متخصص ارتودنسی و درمان ناهنجاری های فک

شنبه, 18 آبان 1392 11:13
تعداد بازدید کننده : 2201
سلام دکتر داودیان. می خواستم بدونم اون سیم هایی ک بعد از ارتودنسی ثابت پشت دندان قرار میدن تا چه مدت باید پشت دندان قرار بگیرن؟ و اینکه پلاک ها باید تا چند وقت روی دندان قرار بگیرن؟ ممنونم از سایت خوبتون 1 out of 10 based on 1 ratings. 2201 user reviews.
0 | 0

“ سلام دکتر داودیان. می خواستم بدونم اون سیم هایی ک بعد از ارتودنسی ثابت پشت دندان قرار میدن تا چه مدت باید پشت دندان قرار بگیرن؟ و اینکه پلاک ها باید تا چند وقت روی دندان قرار بگیرن؟ ممنونم از سایت خوبتون ”

نظرات

bolditalicunderlinelinkunlinkparagraphhr
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد
ارسال
مطالب مرتبط
 سلام-دکتر-داودیان-می-خواستم-بدونم-اون-سیم-هایی-ک-بعد-از-ارتودنسی-ثابت-پشت-دندان-قرار-میدن-تا-چه-مدت-باید-پشت-دندان-قرار-بگیرن؟-و - سلام دکتر داودیان. من سال 86 به علت اینکه دندان های فک بالا با فک پایین برخورد داشت، دندان هام رو ارتودنسی کردم که دکترم گفت به علت مشکل فکی هست که دارم (فک بالا دندان های پایین رو می پوشاند) و ضمنا دندان های مرتبی هم نداشتم و گفتن اگه مشکل دندان هاتون با ارتودنسی برطرف نشه باید جراحی فک انجام بدم که بعد از 2 سال ارتودنسی ثابت مشکل دندونیم برطرف شد. بعد از برداشتن ارتودنسی از دندان هام مجدد قالب گیری شد و بهم پلاک متحرک دادن که فقط موقع غذا خوردن از دهان درمیاوردم و گفتن که مدت 6 ماه استفاده ازش کافی هست. منم بعد از 6 ماه دیگه استفاده نکردم، بعد از مدتی دندان هام جابه جایی جزیی داشت که دوباره به پزشکم مراجعه  کردم و گفتن که نباید بعد از 6 ماه بر می داشتی و دوباره تا زمانی که ثابت بشه، شاید 1تا 2 سال استفاده کن. از اون زمان به بعد به مدت یک سال فقط موقع خواب استفاده کردم که تقریبا نتیجه گرفتم اما دوباره چون خسته شده بودم  چند ماهی کنار گذاشتم که باز به دندان هام جابه جایی جزیی داشت. الان حدود  یک سال هست که دوباره شب ها موقع خواب استفاده می کنم اما هنوز دندان هام ثابت نشدن، و فکر کردم که شاید به علت این بوده که تنها موقع خواب استفاده می کردم و الان تصمیم دارم 24 ساعت استفاده کنم که نمی دوم کار درستی هست یا نه ؟ به نتیجه می رسم یا نه و به علت استفاده نامرتب از پلاک ها بابت اینکه به دندان هام آسیبی نرسه یا نرسیده باشه خیلی نگرانم، لطفا راهنماییم کنید که کار درست چی هست. با تشکر
سلام دکتر داودیان. من سال 86 به علت اینکه دندان های فک بالا با فک پایین برخورد داشت، دندان هام رو ارتودنسی کردم که دکترم گفت به علت مشکل فکی هست که دارم (فک بالا دندان های پایین رو می پوشاند) و ضمنا دندان های مرتبی هم نداشتم و گفتن اگه مشکل دندان هاتون با ارتودنسی برطرف نشه باید جراحی فک انجام بدم که بعد از 2 سال ارتودنسی ثابت مشکل دندونیم برطرف شد. بعد از برداشتن ارتودنسی از دندان هام مجدد قالب گیری شد و بهم پلاک متحرک دادن که فقط موقع غذا خوردن از دهان درمیاوردم و گفتن که مدت 6 ماه استفاده ازش کافی هست. منم بعد از 6 ماه دیگه استفاده نکردم، بعد از مدتی دندان هام جابه جایی جزیی داشت که دوباره به پزشکم مراجعه کردم و گفتن که نباید بعد از 6 ماه بر می داشتی و دوباره تا زمانی که ثابت بشه، شاید 1تا 2 سال استفاده کن. از اون زمان به بعد به مدت یک سال فقط موقع خواب استفاده کردم که تقریبا نتیجه گرفتم اما دوباره چون خسته شده بودم چند ماهی کنار گذاشتم که باز به دندان هام جابه جایی جزیی داشت. الان حدود یک سال هست که دوباره شب ها موقع خواب استفاده می کنم اما هنوز دندان هام ثابت نشدن، و فکر کردم که شاید به علت این بوده که تنها موقع خواب استفاده می کردم و الان تصمیم دارم 24 ساعت استفاده کنم که نمی دوم کار درستی هست یا نه ؟ به نتیجه می رسم یا نه و به علت استفاده نامرتب از پلاک ها بابت اینکه به دندان هام آسیبی نرسه یا نرسیده باشه خیلی نگرانم، لطفا راهنماییم کنید که کار درست چی هست. با تشکر ریتینر ثابت ,ریتینر متحرک ,سیم پشت دندان
 سلام-دکتر-داودیان-می-خواستم-بدونم-اون-سیم-هایی-ک-بعد-از-ارتودنسی-ثابت-پشت-دندان-قرار-میدن-تا-چه-مدت-باید-پشت-دندان-قرار-بگیرن؟-و - با سلام دکتر داودیان. آقای دکتر بنده سی سال دارم و در حال درمان ارتودنسی هستم و طبق نظر دکتر معالجم باید در پایان از نگهدارنده ثابت استفاده کنم. با توجه به اینکه به گفته پزشک کلسیم در بزاقم زیاده پشت 6 دندان جلویی در فک پایین خیلی جرم میگیره و نیاز به جرمگیری دوره ای داره.این در حالیه که در بهداشت این ناحیه کوتاهی نمیکنم.با این شرایط باید چکار کنم؟آیا با وجود نگهدارنده امکان جرمگیری پشت دندانها وجود داره؟آیا با توجه به سنم استفاده از نگهدارنده بازهم الزامیه؟سپاسگذارم از توجهتون
 سلام-دکتر-داودیان-می-خواستم-بدونم-اون-سیم-هایی-ک-بعد-از-ارتودنسی-ثابت-پشت-دندان-قرار-میدن-تا-چه-مدت-باید-پشت-دندان-قرار-بگیرن؟-و - دکتر داودیان. سلام خسته نباشین من امروز تثبیت کننده پشت دندانی گذاشتم ولی دکترم میگه باید از قالب متحرکم همزمان استفاده کنم من سی سالمه و همه دندون عقلامو کشیدم به نظر شما قدرت اون سیمای پشت دندانی که برای من کارشده خوب نیست  که دکترم میخواد دوباره پلاک متحرکم واسم بزاره؟یا قضیه چیز دیگه ایه؟ودیگه اینکه اگه از ریتنر شفاف استفاده کنم خطر پوسیدگی برای دندونام وجود داره؟در ضمن من خیلی مرتب مسواک میزنم
پرسش خود را مطرح کنید
کاربر گرامی لطفا پیش از طرح سوال به موارد ذیل دقت فرمایید:
• پاسخ پرسش شما ظرف ۴ ساعت (حتی روزهای تعطیل) داده شده و به ایمیل تان ارسال می گردد. بدیهی است ورود ایمیل اشتباه مانع دریافت پاسخ شما خواهد شد. به علاوه پرسش شما در پنل آخرین پرسش های صفحه نخست نیز درج خواهد شد.
• می توانید از نام مستعار استفاده کنید. پس از انتشار پاسخ سوال شما امکان حذف یا تغییر نام وجود ندارد.
• از نوشتن پرسش به صورت فینگلیش بپرهیزید زیرا پاسخ داده نخواهد شد.
• اطلاعات شماره تماس و ایمیل شما در بانک اطلاعاتی سایت به صورت محرمانه ذخیره شده و به هیچ عنوان در اختیار غیر قرار نمی گیرد.
• از پرسش در زمینه طول درمان و هزینه درمان اجتناب نمایید، زیرا به صرف توضیحات شما و بدون معاینه بالینی برآورد مدت و قیمت درمان میسر نیست.
• لطفا از طرح پرسش های غیر مرتبط با ارتودنسی و یا مشابه سوالات رایج بپرهیزید.
• در صورت دریافت نکردن ایمیل بخش اسپم ایمیل خود را نیز چک بفرمایید.

حداکثر حجم فایل 8 مگابایت باشد.فرمت های مجاز : jpg, gif, png
  • بازآوری بازآوری
بزرگ یا کوچک بودن حروف اهمیت ندارد